ΠΟΛΗ

ΠΟΛΗ
Φωτογραφία:Α.Χατζόπουλος

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Σεμινάριο στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της ΔΔΕ Δράμας


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας σε συνεργασία με τον κ. Αντώνιο Χατζόπουλο , Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ01 Α.Μ.Θ , υλοποιούν σεμινάριο στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της ΔΔΕ Δράμας (http://elearning.didedra.gr) με τίτλο «e - Παιδαγωγική αξιοποίηση της διαδικτυακής μάθησης». Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ01 με διαδικτυακά εργαλεία μάθησης, όπως είναι το Wiki, τα GoogleDocs κ.α..
Για την είσοδο σας στο μάθημα αρκεί να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης ακολουθώντας τον σύνδεσμο: http://elearning.didedra.gr/login/index.php  και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ξεκινήστε τώρα δημιουργώντας νέο λογαρισμό!» (“Create new account”) που βρίσκεται κάτω δεξιά.
Ακολούθως συμπληρώνετε τα στοιχεία της ηλεκτρονικής αίτησης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή συμπλήρωση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπου θα σας έρθει μήνυμα επιβεβαίωσης για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στην πλατφόρμα. Επίσης ως password θα πρέπει να επιλέξετε ένα σύνολο από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, όπου θα υπάρχει τουλάχιστον ένας αριθμός, ένα γράμμα κεφαλαίο και ένα μικρό και τουλάχιστον ένας μη-αλφαριθμητικός χαρακτήρας (π.χ. @,$,* κ.α.). Αφού συμπληρώσετε ορθά τα στοιχεία που σας ζητούνται στην αίτηση κάντε κλικ στο κουμπί «Δημιουργία του λογαριασμού μου» (“Create my account”).  Σας υπενθυμίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας στην πλατφόρμα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας έρθουν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε στην αίτησή σας.
Στη συνέχεια, ακολουθώντας τον σύνδεσμο : http://elearning.didedra.gr/login/index.php  συμπληρώστε  το όνομα χρήστη και το password και κάντε κλικ στο κουμπί «Είσοδος» (“Login”).  Στην αμέσως επόμενη σελίδα θα εμφανιστούν όλα τα σεμινάρια που υλοποιούνται ή έχουν υλοποιηθεί στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας, από τα οποία θα κάνετε κλικ στο σεμινάριο με τίτλο «e - Παιδαγωγική αξιοποίηση της διαδικτυακής μάθησης» και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε μπορείτε να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση : plinet@dide.dra.sch.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου